0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Salut! Am un 4S neverlocked, cu jailbreak pe 5.1.1, care face imi face probleme (sunetele lock/unlock se aud ciudat, se reseteaza cand dau sa intru in camera, nu mai deschide anumite aplicatii, nu mai tine minte unele retele wi-fi, ramane difuzorul si microfonul deschis dupa o conversatie pe speaker, s.a.m.d.)
As dori sa ii fac restore, tot pe 5.1.1, si sa pot reface jailbreak-ul. Am salvat SHSH-ul cu Tiny Umbrella.. mai departe?
Thumbs Up/Down |
Salut Aliecs , Ai salvat ShSh , Descarca Snowbreeze de aici : http://ih8sn0w.com/ , Descarci ipsw pt modelul tau de la tabel jailbreak (iDevice.ro) , Creezi un custom ipsw si dupaia cel creat de snowbreeze (Custom iPsw) il introduci in ITunes la restore cu Shift + Restore , acolo selectezi custom ipsw . si dai restore![]()
Apple user since : 2009 And proud!
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
nu merge custom ipsw pentru 4s. termină cu dezinformarea!
din câte știu eu, pentru 4s nu prea-ți sunt de folos SHSH-urile..
Last edited by mikeru; 10-02-2012 at 03:39 PM.
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stânga și spune-mi asta
Thumbs Up/Down |
Received: 21/2 Given: 36/4 |
"Nu fura !...Guvernul nu agreaza concurenta...!"
Thumbs Up/Down |
Am incercat si treaba asta cu redsnow.
1. Nu puteam adauga ipsw care il aveam de pe idevice.ro si
2. Downloadam iOS 5.1.1 cu redsnow, punea shsh-ul, incercam sa fac restore din iTunes cu ipsw nou creat de redsnow, si imi dadea aceleasi erori. 1601, 11, 3194, bla bla.. numai erori.
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
Received: 2/3 Given: 4/16 |
ai putea inainte sa stergi ce ai instalat din cydia. poate se rezolva asa, cine stie ce ai instalat si ti-a dat peste cap tot sistemul.
Thumbs Up/Down |
Da, am renuntat sa-i mai fac restore. Am sters cam toate tweak-urile si am pastrat ce e mai important si folositor: sbsettings, phone buzzer, si inca unu pentru ascunderea iconitei de la baterie. Sa vedem ce se intampla pe parcurs.
Chestia era ca nici up-date la iOS 6 nu facea din iTunes, iar cand intru la Software Update in Settings, imi spune ïOS 5.1.1 Your software is up to date." :-))
Thumbs Up/Down |
Daca ai jailbreak nu cred ca vei reusi sa faci update din iTunes, doar restore.
Thumbs Up/Down |
Received: 2/3 Given: 4/16 |
daca ai jailbreak din cate stiu eu nu merge OTA update
Thumbs Up/Down |
Mai am un 4S tot cu jb pe 5.1.1 si imi da in setting ca a aparut iOS 6 si merge facut restore. Deci se pare ca la asta e problema.. si nu imi dau seama ce.. nu restore, nu up-date pe nici o cale.. ce pot sa-i fac oare?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
apare ca fiind liber
Decodare oficiala neverlocked ...