0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Am un iphone 3gs care este inca in garantie la orange. De ceva timp am ceva probleme la butonul de silent, insa in ultima vreme a ajuns sa fie foarte enervante, si as vrea sa apelez la garantie. Problema e ca intre timp am avut inspiratia sa il dau ptuin de pamant .. ceea ce a rezultat in craparea foarte subtila a ecranului in partea de sus, pe langa boxa.
Acum intrebarea mea e, o astfel de problema duce la inlocuirea telefonului pe garantie? sau se repara? (eu stiu ca apple de obicei inlocuieste terminalele) Si daca ar fi vorba de inlocuire, vor comenta la faptul ca are ecranul putin crapat? Pentru ca nu as apela la inlocuirea ecranului daca tot va fi vorba de inlocuire... Are cineva habar care este procedura ?
Multumesc !
Thumbs Up/Down |
Received: 21/2 Given: 36/4 |
Nu prea, depinde de ei, asa ca mergi acolo. In general se schimba daca nu au urme mari de lovituri. bafta!
"Nu fura !...Guvernul nu agreaza concurenta...!"
Thumbs Up/Down |
Nu prea... ? se schimba telefonul sau la ce te referi?
Al meu e in stare foarte buna. Doar ca e crapat ecranul)
Si asta intentionez sa fac, sa ma duc la ei doar ca nu stiu daca sa imi repar display-ul inainte sau nu. Cam in legatura cu asta as avea nevoie de un sfat.
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Daca ai ecranul crapat, fie el si putin, nu cred ca mai ai garantie. Sper sa ma insel si sa-ti rezolvi problema. Eu am avut discutii pentru niste zgarieturi mai adanci pe spatele telefonului.
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Pai atunci imi voi inlocui ecranul ca sa nu apara probleme. Sau ma duc la un magazin... intreb si daca refuza ma duc inlociesc si dupa aceea ma duc la altul))
Thumbs Up/Down |
Received: 21/2 Given: 36/4 |
Eu zic sa nu te grabesti sa vedem ce zice si @Xchris, despre inlocuire, adica daca se va vedea la garantie.
"Nu fura !...Guvernul nu agreaza concurenta...!"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up!
Decodare pe IMEI