0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Buna ziua
Am un Iphone4 codat pe anglia, cu IOS 6.0 , si BB 04.12.02 .
Momentan din cate stiu nu exista nici o solutie ca sa ii fac unlock, corect? In momentul in care va aparea jailbrake-ul pentru 6.0.1 se va putea face acest lucru?
Ideea e ca eu as vrea sa apelez la o decodare oficiala, prin operator. Dar daca in vreo saptamana, doua apare solutie de unlock nu are rost sa dau 40de lire, sau 110 cat e pe alte site-uri.
Multumesc !
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Pai si care-i legatura intre aparitia jb untethered pe iOS 6 si unlock? Nu are nicio treaba una cu alta. Poate doar sa apara vreun gevey pentru acel baseband, ceea ce nu cred ....
Singura solutie ramane decodarea oficiala ....
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Nu am avut niciodata treaba cu decodatul, deci nu ma pricep. De aceea intrebam.
Deci nici o sansa de unlock in viitorul apropiat ? (in afara de cel oficial)
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/2 |
Nu prea cred ca o sa apara si eu iti recomand cu incredere unlockul oficial daca dispui de banii si nu costa exagerat de mult. E un sfat personal
Sent from my iPhone using Tapatalk
nu is de sama vorbele
cind nu se vad faptele
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
Am un prieten care are un iPhone 4,codat Orange,IOS 6.0.1,se poate decoda cu gevey sim?
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Depinde de baseband. Daca il are pe cel aferent lui 6.0.1 nu il poate decoda cu gevey. Ultimul bb decodabil cu gevey pentru iphone 4 este 04.10....
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...