0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Iphone 4 Codat Suedia Telenor (black-listed) se poate decoda? si ce pret? mersii:
Last edited by bufiilica; 01-11-2013 at 02:05 AM.
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Ce treaba are topicul tau cu aria "Tutoriale...." in care ai postat? Mutat la Decodari.
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Received: 10/0 Given: 1/0 |
Vanzari Boxuri / Scule si Cabluri Profesionale Service GSM, Credite si Activari, Navigatie GPS, Service si Deblocari GSM
Verificare si Deblocare permanenta iphone 3GS, 4, 4S si 5 prin IMEI
Deblocare Nokia SL3 prin BruteForce 12h, 24h sau 48h
deblocareimei@yahoo.com
dualsimcect@yahoo.com
Yahoo ID : deblocareimei
Sonork ID : 100.1604259
L - V interval 09:30 - 17:00
S interval 09:30 - 12:30
Thumbs Up/Down |
am inteles de la un baiat ca poate sa imi faca decodare oficiala si iam zis ca mam informat ca nu se poate si el ma asigurat 100% ca se poate si sa stau linistit ? Ce ziceti ? iam specificat ca e in blacklist , adica a verificat si el si a spus sa pe maine o sa imi faca comanda ce ziceti se poate? ati mai auzit sa se poata decoda?
Thumbs Up/Down |
stiu ca va fi posibil in 2-3 luni, stirea asta citind-o pe data de 13 luna in curs...mai sunt servicii la care nu se specifica exact starea imei-ului dar 100% nu merge( am incercat pe telefonul unui client),cel mai probabil iti vei lua banii inapoi, daca unlock-ul nu se face,banii ii sunt returnati, iar el la randul lui e obligat "moral" sa iti returneze suma.succes
Thumbs Up/Down |
esti 100% sigur ca e blacklisted?
Thumbs Up/Down |
lasa un imei sa-l verificam!
Later edit: Da 012652001587371 e blacklist si momentan nu prea sunt sanse sa il faci!
Thumbs Up/Down |
@cizolaru baiatu sta cu mine in cartier aici nu fac treaba pe net si , am mai fost la un service gsm si iam intrebat daca pot sa mil faca si au zis ca 200 lei clear imei sau 500 lei daca e in blacklist :-?? nici nu stiu ce sa mai cred. oricum 500 lei nu mi se merita ... mersi @crys18
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 3/0 |
am si eu o intrebare imi cer scuze daca e offtopic, se mai poate salva shsh la iphone 4s ios 6.0.1?
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/2 |
Da le-am salvat si eu
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
nu is de sama vorbele
cind nu se vad faptele
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 3/0 |
eu nu reusesc, tu cum le-ai salvat @flotouran95?
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
@marsell, esti off topic. Daca ai o problema deschide-ti un topic al tau, aici ai intrat cu bocancii in topicul altuia. Merci.
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...